B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie | gebruikte technieken | sessies op afstand| ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Let the beauty of what you love be what you do."
Rumi Quotes On Life

 

 

 

 

 

 

andere workshops : Quantum Touch 2 | Workshop van 1 dag: Activeer de EHBO-kit in je handen

WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 1

Wat is Quantum Touch | inhoud workshop | voor wie? | waar? | tarief | data | inschrijven |

Quantum Touch niveau 1 is een 2-daagse workshop waarbij je therapeutisch leert werken met Quantum Touch energie onder leiding van een officiëel gecertificeerd instructice. Als afsluiting ontvang je een certificaat

Ik geef bij voorkeur les aan kleine groepen (4-8 personen), zodat ieder de aandacht kan krijgen die hij of zij nodig heeft. Ook gezien de Corona is dit momenteel veiliger. In de zeer ruime cursusruimte staat een ionisator die de lucht reinigt.

Live workshop in een kleine groep gepland op 4 en 5 juli 2021 in Heusden. Er is nog plaats.

lezen over ervaringen van cursisten > > >
videos van ervaringen van cursisten > > >

***

Brandt je kind zich aan hete thee? Of snijd je je in je hand?
Gaat je partner door zijn rug, of komt er iemand met zijn vinger tussen de portier van de auto?

Geen nood : Leer hoe de pijn te verlichten en de genezing te versnellen, met deze workshop.

Een voorbeeld:

Ik had een mooi nieuw mes gekocht, een echt keukenmes. Heel scherp. De tweede dag dat ik hem had, ja hoor, ik sneed een wortel door, en "Ai!" Het ging dwars door een deel van mijn nagel. Ik voelde dat het niet goed was.

Ik heb meteen het mes neergelegd, een keukenpapiertje om mijn duim gewonden en ben gaan Quantum Touchen. Na een kwartiertje had ik het gevoel dat het genoeg was, en haalde het bebloede papiertje weg. De snee was keurig dichtgetrokken, geen druppeltje bloed kwam er meer uit.

Zo simpel kan het zijn....

quantum-touch-zuid-nederland

ontdek de kracht in je handenVoor wie ?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, jong en oud:

voor alle oma's en opa's met kleinkinderen die vallen, kramp in hun buikje hebben, moeite hebben met slapen, ...., ....

voor vaders en moeders met huilbabies, kinderen met ADHD, met stress, moeite met slapen, met leren, groeipijnen en pijntjes, met ...., met .... en/of die daar zelf ook stress van hebben

Voor partners die elkaar willen ondersteunen in ziekte, pijn en bij ongelukjes

leren-magnetiseren-voor-ouderen
alternative-zorg-voor-dieren-brabant

voor dierenliefhebbers die willen leren zelf iets te doen voor het welzijn van hun dier, de kleine klachtjes willen leren oplossen

voor iedereen die zelf pijn of klachten heeft, maakt niet uit wat voor pijn, of wat voor klacht,

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de onbegrensde mogelijkheden van onze eigen energie

Quantum-Touch-Den Bosch-zoon-helpt-moeder

voor diegenen die anderen wil helpen, jong zowel als oud.

Kortom : voor iedereen die in de "huiselijke kring" wonderen willen verrichten.

 

EN OOK :

Voor therapeuten die hun praktijk willen versterken / aanvullen met wonderbaarlijk effectieve, simpele technieken voor hun cliënten (of voor zichzelf).

***

Kijk eens naar deze video. Enthousiaste stagiaires vertellen over hun ervaringen.
Fantastische verhalen die, als je ervaring hebt met QT, misschien onmogelijk lijken.
Maar voor degenen die wel een cursus hebben gevolgd, is dit geen verrassing....

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch wordt ook wel Turbo-Reiki genoemd vanwege de snelheid en effectiviteit. Het is een simpele techniek gebaseerd op ademhaling gecombineerd met lichaamsbewustzijn, en op alles toepasbaar..

Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Of je nu chiropractor, fysiotherapeut, energetisch genezer bent, aan lichaamswerk doet of in een ander (medisch) beroep werkzaam bent, met Quantum-Touch kun je een dimensie aan je werk toevoegen die tot nu toe onmogelijk leek. Met simpele adem- en lichaamsconcentratietechnieken, kun je je energie op een zodanig niveau brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen. Botten kunnen na aanraking spontaan in hun juiste positie terugvallen. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingprocessen verlopen sneller. Kinderen kunnen het zich spelenderwijs eigen maken, zo simpel is de techniek.
Je zult verrast staan over de eenvoud en kracht van deze techniek!

Als je eenmaal QT geleerd hebt, heb je er je leven lang iets aan. Het is bijzonder om te ervaren hoeveel je voor jezelf en anderen kunt betekenen als je QuantumTouch gaat gebruiken voor zelfbehandelingen, om je familie en vrienden te helpen bij pijn en stress, afstandsbehandelingen voor dierbare mensen die ver van je vandaan wonen en voor je huisdieren. Als je therapeut bent kunt je het eenvoudig toevoegen aan de methodes die je al gebruikt en zal je merken dat je behandelingen nog effectiever zullen zijn.

Quantum Touch gaat uitstekend samen met andere therapieën. Of het nu ingezet wordt door een arts, een fysiotherapeut, een osteopaat, een naturopaat, een vriendin, het versterkt het effect van de sessie..., .

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij noemen de beoefenaar van de Quantum is de katalysator die een verhoogde trilling naar het zieke gebied stuurt. Een ziek gebied heeft een lage trilling, dus de hoge trilling is 'voeding' voor dit gebied. De echte heler is dus degene die de energie ontvangt, want die gaat met deze energie aan de slag om zichzelf te genezen. Tijdens een sessie heeft degene die de energie stuurt zelf ook baat bij deze energie. Bij een beoefenaar van de Quantum Touch zul je nooit na een sessie horen dat hij 'leeg' is, of zich niet lekker voelt, zoals wel bij andere vorm van, energie healing.
Misschien klinkt dit nu allemaal wat abstract, maar ik beloof u: dat is het niet. U zult het wel merken.

Hoe verschilt Quantum Touch van Reiki ?

Aangezien ik zowel Reiki Master als practitioner en instructeur ben van de Quantum Touch heb ik het voorecht met beide vormen te kunnen werken. Voor mij zijn deze complementair. Waar Reiki meer de 'JIN'-energie is, het vrouwelijke, zachte, harmoniserende, is QT meer de YANG energie; pittig, actief, doordringend en direct.
Een ander verschil is: Reiki verkrijg je door inwijding, waarbij je kanaal gheopend wordt, toegang tot deze energie die van het universum komt, QT is een methode, je genereert de energie zelf, geen initiaties, je kunt het zelfs uit een boek leren. Simpel, toegankeijk. Je hoeft nergens in te geloven.
De Quantum Touch wordt ook wel 'Turbo-Reiki' genoemd, omdat het zo direct werkt.

Waarom organiseer ik workshops Quantum Touch ?

Ik vind deze techniek zo fantastisch, in zijn eenvoud, kracht en toegankelijkheid, dat ik hem het liefst aan iedereen zou willen leren. Kinderen op school, ouderen in een bejaardentehuis, moeders van kinderen, verzorgenden, wandelgidsen, proffessionals uit de gezondheidszorg.... met QT heb je een EHBO-kit in handen, die direct en altijd beschikbaar is. Geen massagetafel, geen symbolen, altijd en overal onder handbereik.

***

Wat leer je tijdens een cursus van twee dagen :

 • je leert de energie te herkennen
 • heupen en ruggen rechtzetten zonder manipulatie
 • Werken op scoliose, lordose et kyfose
 • Wat te doen bij emoties en pijn
 • Sessies doen voor dieren, planten, jezelf
 • sessies op afstand
 • je eigen energie te versterken
 • de kracht van geluid en kleur te begrijpen als helende trilling en in je sessies te gebruiken
 • versterkende technieken
 • hoe je handen te plaatsen in verschillende omstandigheden
 • Contra-indicaties

Duur :
Twee dagen van 10-17.30u / 18u met een pauze

Data :

De eerstvolgende live workshop is gepland op zondag 4 juli en maandag 5 juli 2021 in Heusden

Niveau :
Toegankelijk voor iedereeen. Je hebt geen vooropleiding nodig

Voor wie ?
Voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Huisvrouwen, kinderen, ouden van dag, maar ook therapeuten, fysiotherapeuten, verpleegsters, verzorgenden, artsen, die dit professioneel willen gebruiken om de behandelingen te ondersteunen. U zult versteld staan van het resultaat.

Tarief
300 euro voor de twee dagen inclusief koffie en thee, en certificering

Materiaal dat je krijgt tijdens de workshop:
Syllabus Quantum-Touch Niveau 1.0

Certificaat :
Aan het eind van de workshop krijgt iedere deelnemer een certicaat, dat nodig is indien je gecertificeerd Practitioner wilt worden bij Quantum Touch Inc.

Waar ?
De workshops vinden plaats in Heusden Vesting, de Putterstraat

Inschrijven :

Je kunt je opgeven door dit document te downloaden, in te vullen en te sturen naar via een mailtje naar info@myriamburg.com

inschrijfformulier

Voorbereiding :

Als voorbereiding kun je het boek van Richard Gordon lezen

"Quantum-Touch "

Quantum-Touch-Bourgogne-basisboek

***

WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 2

Open je hart en genees

Wanneer je verder wilt gaan, is Quantum Touch 2 het logische vervolg op Quantum Touch 1. Tijdens deze cursus ontdekken we de even wonderbaarlijke als eenvoudige helende energie van je hart. Dit is niet alleen fijn en helend voor degene die ontvangt, maar ook voor onszelf.

 

Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop

© Myriam Burg