B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand| ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Let the beauty of what you love be what you do."
Rumi Quotes On Life

 

 

 

 

 

 

WORKSHOPS

 

Er staan voor het komende jaar drie verschillende workshops op het programma. Ze zijn toegankelijk voor jong en oud, therapeuten en gepensioneerden, moeders, oma's, vaders, werkenden, kortom: iedereen die belangstelling heeft voor het helpen van zijn naasten. Er is geen voorkennis of ervaring nodig.

Ik geef bij voorkeur les aan kleine groepen (4-8 personen), zodat ieder de aandacht kan krijgen die hij of zij nodig heeft

lezen over ervaringen van cursisten > > >

videos van ervaringen van cursisten > > >

***

- Workshop B. Unlimited :

Workshop van 1 dag : in één dag leren "magnetiseren". Kennismaking met je helende kracht. Een echte aanrader voor iedere opa en oma, mama en papa, buurvrouw en buurman, kortom: iedereeen die altijd een een EHBO-kit bij zich wil hebben.
Meer lezen > > >

Voorlopig zijn er geen cursussen gepland. Er zijn wel al inschrijvingen
Als u op de hoogte wilt bmlijven, stuur dan een berichtje.

 

- Workshop Quantum Touch niveau 1 :

Een 2-daagse workshop met als afsluiting een certificaat waarbij je therapeutisch leert werken met Quantum Touch energie
door een officiëel gecertificeerd instructice. Meer lezen > > >

 

- Workshop Quantum Touch niveau 2 :

Een 2 daagse workshop met certificaat door een officiëel gecertificeerd instructice,
waarin er voortborduurd wordt op Quantum Touch niveau 1, en je leert je helende energie te boosten,
Meer lezen > > >


quantum-touch-brabant

***

WORKSHOP B. UNLIMITED
MAGNETISEREN IS DOOR IEDEREEN TE LEREN

Wil je graag in één dag zelf kunt leren "magnetiseren".
Een ouderwetse benaming voor een simpele, moderne manier van
eerste hulp bij ongelukken voor jezelf en degenen om je heen
.

Je hebt voortaan altijd je EHBO kit bij je.

Brandt je kind zich aan hete thee? Of snijd je je in je hand?
Gaat je partner door zijn rug, of komt er iemand met zijn vinger tussen de portier van de auto?

Geen nood : Leer hoe de pijn te verlichten en de genezing te versnellen, met deze workshop.

Een voorbeeld:

Ik had een mooi nieuw mes gekocht, een echt keukenmes. Heel scherp. De tweede dag dat ik hem had, ja hoor, ik sneed een wortel door, en "Ai!" Het ging dwars door een deel van mijn nagel. Ik voelde dat het niet goed was.

Ik heb meteen het mes neergelegd, een keukenpapiertje om mijn duim gewonden en ben gaan Quantum Touchen. Na een kwartiertje had ik het gevoel dat het genoeg was, en haalde het bebloedde papiertje weg. De snee was keurig dichtgetrokken, geen druppeltje bloed kwam er meer uit.

Zo simpel kan het zijn....

quantum-touch-zuid-nederland

ontdek de kracht in je handen


Wat is het?

Tijdens deze workshop leer je simpele en effectieve technieken om de "pijntjes van alledag"
-en wellicht meer dan dat- te lijf te gaan.
Hij is gebaseerd op jaren ervaring met o.a. Reiki, Quantum Touch, Reconnective Healing en Quantum Entrainment.


Voor wie ?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, jong en oud:

voor alle oma's en opa's met kleinkinderen die vallen, kramp in hun buikje hebben, moeite hebben met slapen, ...., ....

voor vaders en moeders met huilbabies, kinderen met ADHD, met stress, moeite met slapen, met leren, groeipijnen en pijntjes, met ...., met .... en/of die daar zelf ook stress van hebben

Voor partners die elkaar willen ondersteunen in ziekte, pijn en bij ongelukjes

leren-magnetiseren-voor-ouderen
alternative-zorg-voor-dieren-brabant

voor dierenliefhebbers die willen leren zelf iets te doen voor het welzijn van hun dier, de kleine klachtjes willen leren oplossen

voor iedereen die zelf pijn of klachten heeft, maakt niet uit wat voor pijn, of wat voor klacht,

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de onbegrensde mogelijkheden van onze eigen energie

Quantum-Touch-Den Bosch-zoon-helpt-moeder

voor diegenen die anderen wil helpen, jong zowel als oud.

Kortom : voor iedereen die in de "huiselijke kring" wonderen willen verrichten.

 

EN OOK :

Voor therapeuten die eens kennis willen maken met aanvullende wonderbaarlijk effectieve, simpele technieken voor hun cliënten (of voor zichzelf)

***

Waar en wanneer?

Op een nog nader te bepalen zaterdag of zondag in Heusden

***

Wat kost het?

Het tarief voor deze workshop is 125 euro inclusief koffie, thee.

Geïnteresseerd? Stuur me dan even een mailtje : info@myriamburg.com

Terug naar boven

***

Kijk eens naar deze video. Enthousiaste stagiaires vertellen over hun ervaringen.
Fantastische verhalen, die velen, die geen QT ervaring hebben, voor onmogelijk zullen houden.
Maar voor degenen die wel een cursus hebben gevolgd, is dit geen verrassing....

 

WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 1

Wil je een stap verder gaan, en diep ingaan op de Quantum Touch, ook wel Turbo-Reiki genoemd vanwege de snelheid en effectiviteit? Bent u nieuwsgierIg naar hoe makkelijk u de ander kunt helpen met pijn en klachten, met behulp van een techniek gebaseerd op ademhaling gecombineerd met lichaamsbewustzijn.

Als je eenmaal QT geleerd hebt, heb je er je leven lang iets aan. Het is bijzonder om te ervaren hoeveel je voor jezelf en anderen kunt betekenen als je QuantumTouch gaat gebruiken voor zelfbehandelingen, om je familie en vrienden te helpen bij pijn en stress, afstandsbehandelingen voor dierbare mensen die ver van je vandaan wonen en voor je huisdieren. Als je therapeut bent kunt je het eenvoudig toevoegen aan de methodes die je al gebruikt en zal je merken dat je behandelingen nog effectiever zullen zijn.

Wat is Quantum Touch?

Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Of je nu chiropractor, fysiotherapeut, energetisch genezer bent, aan lichaamswerk doet of in een ander (medisch) beroep werkzaam bent, met quantum-touch kun je een dimensie aan je werk toevoegen die tot nu toe onmogelijk leek. Met speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken, waarmee je je energie op een zodanig niveau kunt brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen. Botten kunnen na aanraking spontaan in hun juiste positie terugvallen. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingprocessen verlopen sneller. Kinderen kunnen het zich spelenderwijs eigen maken, zo simpel is de techniek.
U zult verrast staan over de eenvoud en kracht van deze techniek!

Voor wie en wat is Quantum Touch geschikt ?

Quantum Touch kun je gebruiken voor allerlei soorten pijn, ontstekingen, houdingscorrecties, vermoeidheid, allerlei ziektes, eigenlijk voor alles wat je kunt bedenken...
Met Quantum Touch wordt de trilling van het lichaam weer op een gezond niveau gebracht, zodat het zich kan gaan herstellen. Het is geschikt voor jong en oud. Zowel pasgeboren babies, als mensen op hun sterfbed kunnen er baat bij hebben. Net zo goed als huisdieren, planten....
Het duurt vaak slechts enkele seconden voordat iemand de energie voelt: warm, koud, prikkelingen, trillingen...Dit gezegd hebbende: ieder persoon reageert op zijn eigen manier op de energie, afhankelijk van zijn of haar behoefte.

Quantum Touch gaat uitstekend samen met andere therapieën. Of het nu ingezet wordt door een arts, een fysiotherapeut, een osteopaat, een naturopaat, een vriendin, het versterkt het effect van de sessie..., .

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij noemen de beoefenaar van de Quantum is de katalysator die een verhoogde trilling naar het zieke gebied stuurt. Een ziek gebied heeft een lage trilling, dus de hoge trilling is 'voeding' voor dit gebied. De echte heler is dus degene die de energie ontvangt, want die gaat met deze energie aan de slag om zichzelf te genezen. Tijdens een sessie heeft degene die de energie stuurt zelf ook baat bij deze energie. Bij een beoefenaar van de Quantum Touch zul je nooit na een sessie horen dat hij 'leeg' is, of zich niet lekker voelt, zoals wel bij andere vorm van, energie healing.
Misschien klinkt dit nu allemaal wat abstract, maar ik beloof u: dat is het niet. U zult het wel merken.

Hoe verschilt Quantum Touch van Reiki ?

Aangezien ik zowel Reiki Master als practitioner en instructeur ben van de Quantum Touch heb ik het voorecht met beide vormen te kunnen werken. Voor mij zijn deze complementair. Waar Reiki meer de 'JIN'-energie is, het vrouwelijke, zachte, harmoniserende, is QT meer de YANG energie; pittig, actief, doordringend en direct.
Een ander verschil is: Reiki verkrijg je door inwijding, waarbij je kanaal gheopend wordt, toegang tot deze energie die van het universum komt, QT is een methode, je genereert de energie zelf, geen initiaties, je kunt het zelfs uit een boek leren. Simpel, toegankeijk. Je hoeft nergens in te geloven.
De Quantum Touch wordt ook wel 'Turbo-Reiki' genoemd, omdat het zo direct werkt.

Waarom organiseer ik workshops Quantum Touch ?

Ik vind deze techniek zo fantastisch, in zijn eenvoud, kracht en toegankelijkheid, dat ik hem het liefst aan iedereen zou willen leren. Kinderen op school, ouderen in een bejaardentehuis, moeders van kinderen, verzorgenden, wandelgidsen, proffessionals uit de gezondheidszorg.... met QT heb je een EHBO-kit in handen, die direct en altijd beschikbaar is. Geen massagetafel, geen symbolen, altijd en overal onder handbereik.

Introductiecursus

Een 2 daagse cursus geeft een degelijke basis voor de beoefening van Quantum Touch. Maar in één middag heb je al een basis, en kun je aan de slag. Je leert dan de ademhalingstechniek en het lichaamsbewustzijn die aan de basis ligt van de helende kracht. Wanneer je wilt verdiepen is dan de cursus van 2 dagen een goede optie.

***

Wat leer je tijdens een cursus van twee dagen :

 • je leert de energie te herkennen in je handen
 • heupen en ruggen rechtzetten zonder manipulatie
 • Werken op scoliose, lordose et kyfose
 • Wat te doen bij emoties en pijn
 • Sessies doen voor dieren, planten, jezelf
 • sessies op afstand
 • je eigen energie te versterken
 • de kracht van geluid en kleur te begrijpen als trilling en in je sessies te gebruiken
 • versterkende technieken
 • hoe je handen te plaatsen in verschillende omstandigheden
 • Contra-indicaties

Duur :
Twee dagen van 10-17.30u met een pauze

Niveau :
Toegankelijk voor iedereeen. Je hebt geen vooropleiding nodig

Voor wie ?
Voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Huisvrouwen, kinderen, ouden van dag, maar ook therapeuten, fysiotherapeuten, verpleegsters, verzorgenden, artsen, die dit professioneel willen gebruiken om de behandelingen te ondersteunen. U zult versteld staan van het resultaat

Tarief ?
300 euro voor de twee dagen inclusief koffie en thee, en certificering

Waar ?
De workshops vinden plaats in Den Bosch, de Jan Heinsstraat

lezen over ervaringen van cursisten > > >

Terug naar boven

Voorbereiding :

Als voorbereiding kun je het boek van Richard Gordon

"Quantum-Touch "

Quantum-Touch-Bourgogne-basisboek

***

WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 2

Open je hart en heel

 

Albert Einstein in een brief aan zijn dochter Liesel
"Liefde is het enige en laatste antwoord"

"Misschien zijn we er nog niet aan toe om een 'liefde-pomp' te maken, een apparaat dat krachtig genoeg is om alle haat, egoisme en schuldgevoelens op deze planeet tevernietigen. Maar weat dat wij allen in ons een kleine, maar zeer krachtige generator van liefde dragen, waarvan de energie wacht om bevrijd te worden"

(.....)

Om deze Liefde zichtbaar te maken, heb ik een simpele vervanging gedaan in de formule is = mc2. Als we in plaats van E= mc2 accepteren dat dit betekent dat de Energie om de wereld te genezen middels de Liefde (m) vermenigvuldigd met de snelheid van het licht (c) in het kwadraat, dan komen we tot de conclusie dat deze Universele Liefde de meest krachtige energie is die er bestaat, aangezien hij geen grenzen heeft"

meer lezen : http://theosmunda.re

Tijdens de Quantum Touch 2.0 cursus ontdekken we de even wonderbaarlijke als eenvoudige helende energie van je hart. Dit is niet alleen fijn en helend voor degene die ontvangt, maar ook voor onszelf.

Open je hart en leer deze energie te gebruiken. Eenmaal ontdekt, kun je hem overal toepassen. Je hartenergie kan de hele dag "aanstaan". En nee, je wordt er niet moe van.

Deze cursus bouwt voort op de concepten van Quantum Touch Niveau 1.

Richard Gordon, oprichter van QT, vertelt ons meer over de geavanceerde cursus van niveau 2 ...

'Ik geloof oprecht dat de geavanceerde cursus Quantum Touch Level 2 de betekenis van het woord' mens 'opnieuw definieert. Tot nu toe onbekende capaciteiten worden toegankelijk. Hoor zelf wat anderen zeggen ... De implicaties van deze ontdekkingen verbazen me keer op keer en steeds meer naarmate de tijd verstrijkt. Neem de tijd om deze video (in het Engels) te bekijken om een ​​voorproefje te krijgen van wat de workshop u kan brengen. Het kan de gedachte over wie wij zijn diepgaand veranderen..

De cursus van niveau 2 is niet alleen een uitbreiding van de basiscursus van niveau 1. In werkelijkheid verhoogt het ons vermogen en onze resultaten ver voorbij wat ik voor mogelijk hield. In mijn boek (vgl. Quantum Touch - de kracht om te genezen), praat ik over wat ik diep ervaringen noem, die ons diep raken. Het blijkt vandaag dat het werken met de Quantum Touch Level 2 er zeker een van is. "

Ikzelf voelde me net zo weggeblazen tijdens mijn eerste workshop niveau 2, met Richard Gordon in Baarn, als de mensen in deze video

 


Tijdens de workshop leer je onder andere:

 • Een nieuwe manier om met energie te werken
 • Een manier van werken die effectiever, eleganter, krachtiger en sneller is
 • Ontdekken hoe je een staat van ontspanning, expansie en vreugde kunt bereiken door simpelweg het gebruik van energie
 • Verbazingwekkende manifestatie technieken, gebaseerd op het gebruik van chakra's
 • Toegang te krijgen tot een nog diepere staat van Liefde
 • De poorten naar je innerlijke wijsheid te openen, en ermee te werken
 • De Quantum Touch Meditatie van 33 seconden

  …en nog veel andere zaken!

  Aan het eind van de workshop ben je in staat om met deze nieuwe technieken te werken.

***

Duur :
2 dagen, van 10 tot 17.30u met een pauze


Voor wie?
Voor eenieder die Quantum Touch niveau 1 heeft gedaan.

Je leert onafhankelijk te werken op fysieke zowel als emotionele problemen, zoals uit evenwicht zijn, draaiïngen in het skelet, wonden, infecties etc. . Deze methode kan worden geïntegreerd in de professionele praktijk, zoals fysiotherapie, acupunctuur, osteopathie, massage of Reiki. Maar ook om uw dierbaren te helpen. U zult versteld staan ​​van de evolutie van uw efficiëntie!


Waar vindt de workshop plaats?

In Den Bosch, 's Hertogenbosch, Jan Heinsstraat

Certificaten :
Aan het eind van de workshop krijgt iedere deelnemer een certicaat, dat nodig is indien je gecertificeerd Practitioner wilt worden bij Quantum Touch inc.

Materiaal dat je krijgt tijdens de workshop:
Syllabus Quantum-Touch Niveau 2.0


Tarief ?
375 euro voor de twee dagen inclusief koffie en thee, en certificering

lezen over ervaringen van cursisten > > >

terug naar boven > > >

Quantum-Touch-hartenergie


Het Boek van Richard Gordon over Quantum Touch 2.0

Quantum-Touch-2.0-Richard-Gordon

Waarschuwing

Voor ieder prableem gerelateerd aan uw gezondheid dient u eerst een arts te raadplegen. De Alternatieve Therapie / Technieken mogen nooit een medische behandeling vervangen

 

NIEUW:

ONLINE WORKSHOP IN HELEN MET ENERGIE

Ik ben een grote fan van Quantum Touch, en gecertificeerd instructrice van beide niveaus die QT biedt.
Het is een fantastische helingstechniek, simpel en snel te leren.

Wil je je energie een boost geven?
Technieken leren in twee uur?

Welkom bij de Quantum Touch Mini-klas - ENERGY BOOST

De Quantum-Touch Energy Boost is een live-les die u online kunt bijwonen. Ontworpen om u te ondersteunen in deze veranderende tijden, laat deze mini-klas u zien hoe u helende energie kunt cultiveren.

 

Je kunt deze energie gebruiken om je immuunsysteem te versterken, je emoties in balans te brengen en stress te verlichten. Het kan uw eigen welzijn verbeteren en ook anderen helpen: familie, vrienden of huisdieren.

Stel je voor dat je de rust en de geruststelling voelt te weten dat je jezelf en je vrienden kunt helpen beter te worden.

Schep moed in deze uitdagende tijden en sluit je aan bij een gemeenschap van online genezers. In deze les leer je hoe je je helende vermogen activeert en de verbazingwekkende kracht van Quantum Touch door je lichaam voelt stromen

Kosten : 50 euro.
Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan even een berichtje naar info@myriamburg.com.

**

Door wie?

Mijn naam is Myriam Burg en ik ben gecertificeerd instructrice voor
Quantum Touch Niveau 1 en Niveau 2, alsmede Reiki Master.

In Frankrijk heb ik jarenlang lesgegeven in energie healing.
Eind 2019 ben ik naar Den Bosch verhuist, de stad van mijn (groot)ouders.
Daar wil ik graag doorgaan mijn passie voor onmogelijk gehouden mogelijkheden
te delen met eenieder die daarin geïnteresseerd is.
***

© Myriam Burg
Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop
; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop; Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
opleiding Quantum Touch niveau 2 in Brabant ook voor mensen uit Limburg en België vlak bij; workshop Quantum Touch niveau 1 en 2, gecertficeerd, dus ceritficaat na afloop