B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home |een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

Als u geluk hebt geluk ontvangt u de de genezing die u hoopte.
Als u veel geluk hebt ontvangt u de genezing die u niet had durven dromen.... Eric Pearl

 

 

 

 

 

 


HOE VERLOOPT EEN SESSIE?

Klachten en symptomen zijn (bijna altijd) het gevolg van gebeurtenissen in het leven die niet goed verwerkt zijn. Daardoor blijft er in het onderbewuste een programmaatje draaien (groter of kleiner), iets dat naar een oplossing zoekt. Zoiets als een glitch in de sofware van je computer.
Het lichaam reageert hierop op een (bio)logische manier, hetgeen klachten kan veroorzaken. Door de oorzaken op te sporen en te integreren kan de energie weer stromen en wordt het helingsproces ondersteund.. Dit werkt voor kinderen zowel volwassenen.

Ook kan ik werken op dieren, op afstand. Meer weten over het werk op dieren > > >

 

Een afspraak duurt drie kwartier tot ruim een uur, of langer indien nodig.

We gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht. Alleen al het inzicht in het waarom van de klacht kan opluchting geven.

Wanneer we de oorzaak hebben gevonden, halen we datgene wat de genezing blokkeert weg. Je kunt het deprogrammeren noemen, of resetten. Dit gebeurt door een stimulatie van de meridianen in combinatie met een ademhalingstechniek.
Ons lichaam heeft een oneindig intelligentie, en is altijd gericht op herstel. Kijk maar eens hoeveel er vanzelf gebeurt, zonder dat je er over na hoeft te denken. Zodra de energie weer kan gaan stromen, kan het lichaam weer in balans komen, en je gaan herstellen.

Ik werk met heel simpele technieken die in de loop van de jaren hun effectiviteit hebben bewezen. Je hoeft er niet in te geloven opdat het werkt.
Soms is één sessie al voldoende.

Ook is deze manier van werken heel geschikt om op afstand te behandelen.

Wil je meer weten over de methodes die de basis kunnen vormen voor een sessie ? Kijk dan bij gebruikte technieken.

 

© 2020 Myriam Burg