YOGA IN DE VESTING

yoga

Iedere zaterdagochtend

9.30u - 10.45u

in de Sociƫteit - Demer 2 -Heusden

Op zaterdagochtend is er yogales in de vesting. Onze vaste yoga docente is Haleh Schuurmans die een yoga studio heeft in Nieuwkuijk. Zij geeft een combinatie van Yin Yoga en Sri Sri Yoga, twee verschillende yogastijlen met unieke eigenschappen en voordelen. Yin Yoga is een langzame beoefening gericht op het strekken van het bindweefsel in het lichaam, terwijl Sri Sri Yoga een dynamische beoefening is die beweging, ademhalingsoefeningen en meditatie omvat, met de nadruk op het balanceren van lichaam, geest en emoties.
De lessen hebben een luchtig karakter, waarbij je grenzen verkennen en plezier belangrijke elementen zijn.

Als zij verhinderd is nodigen we yogadocenten uit de omgeving uit, waardoor het aanbod van yoga afwisselend is. Een afwisseling die door iedereen wordt gewaardeerd.

Na afloop is er thee voor de liefhebbers.

Bij mooi weer gaan we naar buiten voor de les. Bijvoorbeeld in de tuin van het Gouverneurshuis.

yoga

YOGASPULLEN

Behalve een dekentje voor de eindontspanning hoef je niets mee te nemen. Er zijn yogamatten, blokken, bolsters, etc aanwezig.

Heb je een eigen yoga mat, dan kun je die natuurlijk meenemen.

DEELNEMEN & TARIEF

Eenieder is welkom om een proefles te komen doen. Het niveau is gemeleerd, zowel beginners als gevorden kunnen meedoen. Indien je na de proefles besluit door te gaan, koop je een 10-ritten kaart die op dit moment 110 euro kost. Je kunt deze in je eigen tempo kunt opmaken. Geen einddatum.

Heb je vragen of wil je je opgeven: info@myriamburg.com.
Vermeld in je berichtje je naam en telefoonnummer, zodat ik contact met je op kan nemen.


© Myriam Burg 2024