B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth."
Rumi Quotes On Life

 

 

 

 

 

DE "GODDELIJKE VOETEN MASSAGE"

 

Een techniek waar ik erg enthousiast over ben, is de "Goddelijke Voeten Massage'. Ik realiseer me dat de uitleg ervan nogal zweverig aandoet. Je moet deze massage gewoon ervaren als je houdt van rust, en op zoek bent naar een moment van ultieme ontspanning, een gevoel van alles is goed, er zijn en niet zijn tegelijk....

Voor de duidelijkheid : dit heeft niets met voetreflexologie te maken. Zelfs niet met massage.

NB: Door het gebruik van een mengsel van essentiële oliën is deze behandeling niet geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen

Tijdens deze zeer rustgevende behandeling worden er mandalas en symbolen"getekend" op de voetzolen en de handpalmen . Door een buitengewone mix van 8 etherische 'Heilige' Oliën, ieder met hun eigen werking, geselecteerd door Jutta Lenz, een grote kenner van etherische oliën, kun je gebracht worden tot een zeer groot loslaten en een subliem gevoel van eenheid. Het is een behandeling die de persoon tegelijkertijd in zijn lichamelijke, psycho-emotionele en spirituele dimensie raakt.

 

WAAROM DE VOETEN?

De voetzool is het eerste contactgebied met de aarde, de materiële wereld. Is het niet logisch dat de wonden die deze wereld ons laat ervaren daar hun stempel op drukken? Genezen is het accepteren van deze oude indrukken en ze zacht en vredig los laten.
Teneinde het leven door de voetzolen te laten ademen is het vooral zaak om de subtiele kanalen van dit deel van het lichaam te openen, zodat het leven middels symbolen door kan dringen en het werk van ontspanning en loslaten kan doen. Een zachte kracht, zoals een lentebries, zal dan naar binnen zweven en langs de benen omhoog gaan, totdat het bekken en de rest van het lichaam alsmede de subtiele lichamen worden ontspannen en gevoed.

Duur: ruim een uur
Prijs: 60 euro


WAT ZIJN HEILIGE OLIËN

Heilige oliën zijn essentiële oliën die sinds het begin der tijden door vele beschavingen zijn gebruikt vanwege hun krachtige helende eigenschappen.
Ze werken op de persoon als geheel (lichaam - ziel - geest).
De energie van deze kostbare oliën wordt geassocieerd met een aanraking die zowel zacht als krachtig is, die je in contact brengt met de essentie van de bron, zijn heilige aard. Dit kan dan een gevoel van vloeiendheid, van eenwording, van diepe kalmte oproepen, die ons geleidelijk naar een loslaten brengt en een gevoel van eeuwigheid.

De ‘Heilige’ massage wordt beoefend op het niveau van de voetboog, het verbindt de vier reflexzones die in verband staan ​​met de vier dimensies van zijn:
Hoofd: geest - bewustzijn

Longen - hart: de vitale ademhaling en onze emotionele dimensie en ons vermogen om lief te hebben - om van onszelf te houden

Buik: de kracht van Hara - onze creatieve kracht

Basin: geboorte en verankering - de belichaming op aarde

Deze methode neemt je mee door de negen stadia van de zwangerschap om het hart van cellen te bereiken, de oorsprong van het leven. De combinatie van de kracht van de oliën, de symboliek van de Mandala's en de Geometrische figuren is gericht op een herreniging van lichaam, ziel en geest. Beoefend als een mantra of een gebed, is deze massage een behandeling van een hoge trilling, die je hernieuwde energie geeft.

DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited!
stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen

© Myriam Burg