B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Let the beauty of what you love be what you do"
RUMI

 

 

 

 

 

ERVARINGEN WORKSHOP

Cursisten over hun ervaring met het werken met Quantum Touch op video > > >

Hieronder enkele reacties van cursisten op de workshops, vertaald uit het Frans.
Je zult ontdekken dat de Fransen hun gevoel anders uiten dan Nederlanders, maar de essentie blijft hetzelfde.
Te zien is ook hoe na de Quantum Touch 2 cursus, waar je het werken met hartenergie verdiept,
de liefde van het scherm spat...

***

ERVARINGEN WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 1

'Bedankt Myriam. Ik vond je beschikbaarheid, je luisteren, en vooral je vriendelijkheid en je verlangen om te delen erg leuk. Ik bedank ook de hele groep voor de vriendelijkheid. Op mijn beurt stuur ik je veel liefde om je te bedanken. ' ML. L.

'Deze stage heeft me veel gebracht, erg leuke training en geweldige groepsenergie. Myriam is perfect. Ik raad het iedereen aan' S.A.

'Heel erg bedankt Myriam voor de kwaliteit van de stage. Het was duidelijk en eenvoudig, het heeft me een diep gevoel van welzijn gebracht en veel mogelijkheden om in vreugde met mijn hartenergie voor anderen te zorgen. BEDANKT <3!' D. D.

'Veel liefde, zelfvertrouwen en de zekerheid dat het werkt! Als iedereen Quantum Touch zou doen, zou het geweldig zijn.' C.C ..

'Leuke ontmoetingen met Myriam en de andere mensen van de stage. Het heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en de wens om aan de slag te gaan om anderen te helpen. Duizend maal dank ...!' H. H.

QUANTUM TOUCH HELPT OOK CURSISTEN ZELF MET HET VERBETEREN VAN HUN KLACHTEN.

Ziehier een korte bloemlezing in de vorm van cijfers die cursisten hebben gegeven aan hun fysieke problemen aan het begin en het einde van de cursus.
Dit op een schaal van 0 - 10: 0 = geen enkel probleem. 10 is de maximale pijn

PROBLEEM
BEGIN
EIND
duim
5
0
spijsvertering
7
0
hals
4
0
evenwicht
6
3
probleem 1
9,5
3
probleem 2
7
2
probleem 3
8
2
nier
4
0
schouder
5
3
hand
5
0
rugpijn
8
1
canal carpien
8
2
hoofdpijn
5
0
nek
9
1
keel
8
1
asthma
6
0
buikpijn
6
0

'Ik heb geleerd dat er veel mogelijkheden zijn om de Quantum Touch te gebruiken. Ik was verrast door de resultaten en de kracht. Ik adviseer alle mensen die open staan voor dit soort werk' N.D.

'Ik vind de eenvoud van Quantum Touch geweldig... eenvoudig, gemakkelijk, goed begrip van het laten circuleren van energie in combinatie met de ademhaling. Een methode die zich snel inpast in de zorg. Bedankt voor deze twee mooie dagen.'

'Ik beveel de stage aan aan iedereen die op zoek is en die zich spiritueel wil ontwikkelen, genezen en leren'

'Warm welkom, duidelijke uitleg, uitwisseling met andere fijne cursisten.'

'Zeer interessante cursus met veel praktische oefeningen'

'Goede ontvangst. Myriam is heel vriendelijk, heel kalm en heel aangenaam. We vertrekken sereen, kalm. Bedankt Myriam'

'Bedankt Myriam voor je welkom en de kwaliteit van je lessen.
Wat mij betreft heb ik vanochtend op afstand geoefend op een vriend, ik heb ook mezelf behandeld, ik had pijn in een knie en nog steeds een beetje aan mijn enkel, de pijn in de knie is verdwenen en de enkel gaat steeds beter.
elke ochtend probeer ik de energie te verhogen en als ik niemand heb om voor te zorgen, stuur ik de energie naar het universum.
Ik ben zeer geïnteresseerd om de Quantum Touch verder te verdiepen en ik kom met plezier naar de volgende cursus. '

Toen ik Richard Gordon's QUANTUM TOUCH las, was ik zo gefascineerd dat ik naar een workshop wilde gaan om meer te weten te komen. Ik maakte de reis van Bordeaux naar de Bourgogne, want toen ik de prachtige glimlach van Myriam en het landschap van Bourgondië zag, voelde ik dat ik een geweldige tijd zou hebben. Bedankt Myriam voor dit prachtige weekend, voor je levensvreugde en de passie die je naar mij hebt kunnen overbrengen. Deze Quantum Touch niveau 1-cursus was onvergetelijk. Ik ontmoette daar geweldige mensen die ik graag weer op niveau 2 wil ontmoeten. Ik ontdekte een eenvoudige en natuurlijke manier van genezen en werd me bewust van veel dingen. Tegen het einde van het weekend waren sommige pijnen weg, anderen waren verdwenen en ik voelde me veel meer ontspannen. Het is tegelijkertijd een weg naar jezelf, ontmoetingen en delen. Een jaar later kan ik niet wachten om terug te komen om deel te nemen aan niveau 2. Mijn leven is veranderd. Ik voel me levendiger en meer vervuld.

Marine

***

ERVARINGEN WORKSHOP QUANTUM TOUCH NIVEAU 2

Toen ik Quantum Touch ontdekte, ontdekte ik de vitale energie, de Universele Liefde.

Toen ik in Lormes aankwam, ontmoette ik fysiek Universele Liefde en deze prachtige levensenergie, belichaamd door jou Myriam.

Hartelijk dank voor je lessen.

Marc POTIER

***

Hallo Myriam,
Een paar woorden in ruil voor deze prachtige stage, Quantum-Touch 2
Bedankt voor je echt fijne welkom, veel nederigheid, veel liefde in wat je doet, een echt verlangen om de Quantum-Touch uit te dragen, en meer!
Geweldige deelnemers, mooie uitwisselingen, glimlachen, vol liefde tijdens deze twee dagen.

Fabien CHEDAL BORNU

'Prachtig ... Een opening! Ik vind het leuk dat er veel wordt geoefend - (dat leert makkelijker dan theorie). Ik ontdekte de voordelen van meditatie. Bedankt'

'Ik had niet verwacht zo'n spiritueel niveau te verwachten ... het werken aan de chakra's helpt ons te ZIJN en ik had nooit bedacht dat dit op deze manier zou kunnen ...
Geweldige groep, .. we voelden ons meteen thuis. DANKJEWEL'

'Het leven is een mooie slaap, liefde is de droom en in staat zijn om te dromen en deze liefde te delen is de permanente zorg van Myriam, die weet hoe zij teder moet omgaan met lesgeven en luisteren'

'Bedankt voor dit glimlachend delen van liefde.'

'Opnieuw. Maar opnieuw en opnieuw ... Myriam, je hebt de gave om allerlei mensen met elkaar te verbinden om ze echte Quantum Touchers te maken.'

'Ik heb nu meer vertrouwen in mezelf en de energie van het hart.'

'Het was een verrijking, van liefde, van gemeenschap, van delen, een grote rijkdom.'

Quantum-Touch-hartenergie

***

TENSLOTTE DE KLEURRIJKE VERHALEN VAN EEN QUANTUM TOUCH NIVEAU 1 CURSIST, KINESIOLOOG, IN TOGO :

Mijn naam is Mary Colibri en ik woon momenteel in Afrika, meer specifiek in Togo, in de bush, aan de rand van het regenwoud.

De mensen hier noemen me de 'Yovo' (dat wil zeggen 'de witte' in hun taal) die met biddende handen geneest. Ik gebruik de Quantum Touch elke dag om hun verschillende kwalen te behandelen.

Tijdens een van mijn terugkeren naar Europa wilde ik echt de 'Reconnection' van Eric Pearl ervaren na het lezen van zijn boek ... en tijdens het zoeken op internet koos ik uit de vele practitioners voor Myriam Burg om deze ervaring te beleven.
Myriam Burg organiseerde echter tijdens deze periode een trainingsweekend Quantum Touch, een techniek waarvan ik nog nooit eerder had gehoord.

Nieuwsgierig van aard en altijd enthousiast om nieuwe methoden te leren voor mijn welzijn en het welzijn van anderen, volgde ik deze twee dagen van training met interesse en ontdekte dat het echt een techniek was met een enorme genezende kracht, eenvoudige techniek en dat indien toegepast met liefde en medeleven, degenen die aan verschillende kwalen lijden zichzelf kunnen helen, en dat mijn handen slechts een hulpmiddel tot hun dienst waren.
Belangrijk punt voor mij, ik was niet verantwoordelijk voor hun genezing, maar zij.

Bij mijn terugkeer in België oefende ik de Quantum Touch op verschillende mensen, waaronder een waar het in 2 sessies een echt wonder was!

Deze persoon leed aan jaren van reumatische artritis, behandeld met cortison met zoveel pijn in de armen en benen dat hij vaak in bed bleef ... zijn lichaam en geest waren echt klaar om te genezen omdat na raakte 2 keer 'met gebeden in de handen', ze nu weer werkt met zin en een grote glimlach, geen pijn meer.

Mijn 15-jarige kleindochter viel van een paard en had haar arm gebroken, zwaar gebroken en een operatie was nodig: met de Quantum Touch kon haar de operatie vermeden worden, omdat ik elke dag mijn handen op haar legde zodat haar botten hun oorpronkelijke plek weer vonden (ze voelde het zelf) en na 10 dagen liet de röntgenfoto zien dat alles zonder operatie de botten weer op hun plek waren gekomen..

IN AFRIKA:

Geval 1
Sinds mijn terugkeer in Afrika begin november, heb ik wegens gebrek aan medische zorg ter plaatse vaak wanhopige gevallen, te ver om ze echt te genezen, maar de Quantum Touch beschermt hen tegen het lijden als gevolg van hun ziekte
Ik herinner me het bezoek van een oude man die leed aan acute prostatitis wiens pijn ondraaglijk was tijdens een aanval. Crisis waarbij hij een slang zo in zijn penis moest stoppen om te plassen!
In één sessie hervond hij de opluchting om weer normaal te kunnen plassen, waar hij jarenlang van was beroofd ... Ik ontmoette hem tijdens een wandeling, glimlachend, bedankend, zeggend: God zegene je voor al het goede dat je me hebt gegeven. klaar!

Geval 2
Frédéric is een jongere wiens voet op zevenjarige leeftijd tijdens een voetbalspel volledig verwrongen is. Ondanks zorg en een cast, is de voet meer dan 10 jaar verdraaid met constante pijn, vooral aan het begin van de dag! Omdat hij met zijn vader in het veld loopt en werkt terwijl hij zijn gedraaide voet heeft waarop hij leunt ... In 3 sessies zijn zijn pijnen verdwenen en loopt hij zonder stok ... Ons gezamenlijke gebed heeft ertoe geleid dat zijn voet weer recht staat, en hij vroeg me om hem de techniek van Quantum Touch te leren om zichzelf te genezen!

In Afrika is er geen psycholoog, terwijl ik bemerk dat veel ziekten psychosomatisch zijn, dat de geest en het lichaam één zijn, dat alles met elkaar verbonden is en wat mij raakt in de Quantum Touch is dat ik zo kan werken met het energetisch lichaam, dat het dualisme overstijgt. Heel vaak is er ook nooit naar hen geluisterd in hun bestaans moeilijkheden, ze hebben archaïsche wonden (zie Lise Bourbeau), dus ik gebruik EFT, emotionele vrijheidstechniek of bevrijding van emoties, naast de Quantum Touch en het resultaat is dat ze weer vrede vinden met zichzelf, bevrijd van hun lijden!

Dit is mijn getuigenis, een getuigenis om al diegenen die twijfelen aan de effectiviteit van de Quantum Touch te vertellen dat ik er meer en meer in geloof en dat het dankzij dit geloof is dat ik druppelsgewijs op kleine schaal deelneem zoals alle Colibri tot de genezing van de wereld!

Liefs, lieve Myriam en mooie dag

Mary Colibri

© Myriam Burg