B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid in Heusden

Home |een sessie| gebruikte technieken |sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen en alterantieven

Wonderen geschieden niet in tegenstelling tot de natuur,
maar slechts in tegenstelling tot wat ons van de natuur bekend is... AUGUSTINUS

 

 

 

 

 

 

CORONA VIRUS

Is één van uw naasten getroffen door het coronavirus en erg ziek? Energie heeft geen fysiek contact nodig, dus een sessie op afstand kan altijd.
Ik bied aan om door de Coronavirus getroffen zieke personen te ondersteunen met een afstandsbehandeling. Kosteloos.

Stuur even een mailtje naar info@myriamburg.com

Disclaimer: ik claim niet het Coronavirus te kunnen genezen.
Het zijn slechts ideeën die je kunt uitproberen als je daar iets voor voelt

**

Er komen steeds meer ideeën om met (onze reactie op) het Coronavirus om te gaan.

Hieronder een bloemlezing

Disclaimer: ik claim niet het Coronavirus te kunnen genezen.
Het zijn slechts ideeën die je kunt uitproberen als je daar iets voor voelt

Voor slachtoffers van de Covid: Hier een boek dat via deze link gratis is te downloaden. Dr Levy beschrijft de "Rapid Virus Reconvery". Ook via Amazon.com te koop.

1. Frekwentie therapie. Schrijf de frekwentie 20.852 van het virus op een briefje, zet er een glas water op, en laat dit 5 minuten inwerken. Drink het glas water. Doe dit 15 dagen. Zo bereid je je lichaam voor op het virus (een soort energetische vaccinatie) zodat als je er mee in contact komt, je er niet of minder ziek van zut worden.

2. De vereniging van hypnotherapie biedt gratis downloadbare sessies aan op https://hypnotherapie.nl/corona/

* Coronapatiënten: MP3 Verbeter het zelfherstellend vermogen voor patiënten met corona
* Zorgverleners: MP3 Ontspannen voor zorgverleners coronapatiënten
* Versterken immuunsysteem: MP3 Verbeter je fysieke en mentale weerstand in tijden van corona

3. Op deze pagina vind je een korte MP3 met een frekwentie die je dagelijks kunt luisteren "tegen" Corona. De makers hiervan hebben veel ervaring met o.a. aids in Afrika op deze manier te behandelen https://www.arhf.nl/coronavirus/

4. Drinken van water met baksoda. Het verbazingwekkend verhaal van iemand die zegt zichzelf genezen te hebben met baksoda klik hier

5. Interview met de Limburgse huisarts Rob Elens die zijn patiënten heeft kunnen helpen met de combinatie Hydroxochloroquine, zink en azitromycine : klik hier

6. wie meer van kruiden en supplementen houdt : Volgens een Oostenrijkse therapeuten Anita Schmitt en Isis Schabana werkt de combinatie Andrographis Paniculata + vitamine C + zink + vitamine D heel goed voor haar Corona patienten. Haar artikel hierover is inmiddels helaas verdwenen.

7. Een combinatie van de synergetisch werkende supplementen Resveratrol en Quercetine zouden een gunstig effect hebben op het verloop van de ziekte, indien genomen aan het begin van de ziekte. Ook deze informatie is inmiddels verwijderd.

8. Oude kruiden staan weer in de belangstelling. Artemisia Annua is één van. De president van Madagaskar is er uitgesproken over. Klik hier

9. Tip van een collega : Vit C, D, en zink plus regelmatig voetenbad met bitterzout /magnesiumsulfaat tbv voldoende zwavel. Geeft immuunsysteem de kracht om "foute" bewoners te herkennen en eruit te kunnen werken. Note: Als je immuunsysteem aan de slag gaat voel je niet meteen beter, het kan zelfs eerst meer ziekteklachten geven. Maar dan ben je wel aan het opschonen, en daar pluk je daarna de vruchten van..

10. Vanuit de acupunctuur komt dit idee er raken bepaalde meridianen geblokkeerd bij de Covid. Breng de geblokkeerde energiestroom weer op gang door het protocol van Dr. Janice Hadlock, hier te downloaden > > >. Deze heb ik zelf uitgeprobeerd toen ik wat symptomen kreeg na de vaccinatie, en het werkte goed.

***

IN DE MEDIA

18 november 2020

Ivermectine

Update 2021: helaas is Ivermectine verboden voor Coronapatiënten. Waarom? Geen idee. Er zijn geen slachtoffers mee gevallen. Artsen riskeren op dit moment zelfs een enorme boete als ze het voorschrijven...

Het werkingsmechanisme van Ivermectine heeft te maken met het transport van eiwitten van de geïnfecteerde cel. Al na 24 uur is de vermenigvuldiging van het virus totaal stilgelegd.

Samenvattend betekent dit dat er nu een ander effectief geneesmiddel is gevonden dat behalve in de tweede lijn ook ingezet kan worden in de eerste lijn bij de behandeling van COVID-19

Uit het onderzoek:

groep I kreeg vier dagen lang Ivermectine en standaard behandeling.
In de groep met matig ernstige patiënten genas 99% van de mensen van de infectie.

De standaard behandeling bestond uit Azitromycine vijfhonderd milligram één keer per dag,
Zink 50 mg per dag, NAC 200 mg per dag, Vitamine C 100 mg per dag, Paracetamol indien nodig,

Meer lezen >>>

***

27 september 2020

Het winterseizoen komt er aan, en dus griep en verkoudheid, die verward kunnen worden met het Covid 19 virus. In een Franse nieuwsbrief van "Alertes Santé" van Augustin de Livois lees ik het volgende over de symptomen:

CORONA:
Wanneer je haaruitval, verminderde reuk of verzwakking van spieren opmerkt, ga dan meteen naar de huisarts. Dit zijn symptomen van het virus. Neem ook veel vitamine C.
Kijk ook naar de tips hier beneden en overleg met je huisarts hierover.

WAARSCHIJNLIJK NIET:
Niezen is geen symptoom van Corona. Het betekent slechts dat iemand iets in zijn of haar neus heeft dat kriebelt. Ook rode, waterige ogen horen niet bij het Corona virus, maar eerder bij verkoudheid of griep.

Ga in ieder geval naar je huisarts als je vermoedt dat je Corona kunt hebben.

***

22 juli 2020, Het Parool

Nederlandse artsen publiceerden in Annals of the Rheumatic Diseases een studie die concludeert dat coronapatiënten baat hebben bij de behandeling met een ontstekingsremmer en een reumamiddel. In het ziekenhuis Zuyderland werden 86 patiënten die een overreactie (cytokinestorm) hadden op het virus behandeld met glucocorticoïden en een IL-6R-remmer (tocilizumab and sarilumab) .

Naast het ebola­middel remdesivir –dat de ziekteduur verkort – en dexamethason – een ontstekingsremmer die sterfte bij beademingspatiënten met ongeveer een derde reduceert – biedt de nieuwe behandeling gegronde hoop.

De sterfte daalde met 65 procent. Het aantal patiënten dat beademing nodig heeft, slonk met 70 procent ten opzichte van patiënten zonder die behandeling. Wel is er een kanttekening: de controlegroep werd niet simultaan samengesteld – de hoogste graad van wetenschappelijk bewijs – maar gecreëerd uit een eerdere patiëntengroep die al zieker was.

***

2 juli 2020

We hebben geen vaccin nodig voor Corona, zegt onder andere

dr. Richard Bartlett, arts en adviseur overheid in Texas, die inmiddels vele patiënten heeft behandeld. Geen enkele van zijn patiënten is overleden.

Busonide (met een vernevelaar) is een afdoende middel als je er vroeg bij bent. Samen met o.a. zink (net als dokter Elens, zie hieronder).

Hier een deel van het verhaal.

"Budesonide is an anti-inflammatory corticosteroid, administered with a nebulizer, which has been used for decades by millions of asthma and COPD patients, with zero issues of toxicity.

It is chiefly used for maintenance and prophylactic treatment of asthma and it is an important emergency medicine for patients in the advanced stages of the COVID-19 disease.

He later discovered that a similar corticosteroid was being administered with much success in Taiwan, Japan and Singapore, where the COVID-19 death tolls are near zero, while there’s over 25 million people there, stacked on top of each other. If they did social distance, they’d be out in the ocean, floating around. There’s not enough room for them to do social distancing. There were only 7 deaths !"

corona-medicijn

klik hier voor een interview met deze arts

***

Is Corona in een vroeg stadium goed te behandelen ? Dr Elens heeft ervaren van wel door te behandelen met simpele medicijnen die al meer dan 50 jaar gebruikt worden. Dit betekent: het einde van de angst voor deze ziekte. Het einde van mondkapjes en moeilijke sociale situaties. Het einde van eenzame ouderen en kortgehouden tieners. Het einde van de 1,5 meter maatschappij. Hij heeft het over Hydrochloroquine IN COMBINATIE MET zink en azytromycine.

(prachtige resultaten van een echt RCT onderzoek uit Iran wat laat zien dat de werking van HCQ (lagere dosering, geen bijwerkingen) nog verder kan verbeteren door gebruik van Bromhexine)

Deze bevlogen arts is het met hem eens:

corona-hydrochloroquine

De overheid wil nog niet mee, en verbiedt het gebruik. Waarom is mij niet duidelijk...
Kijk naar deze korte video met uitleg hieronder en als je het er mee eens bent. .
teken de petitie
die je via de link vindt,

corona-petitie

***

Als je de tijd hebt, kijk dan eens hiernaar:

Een duidelijk, gepassioneerd en positief verhaal met een heel andere invalshoek:
virussen zijn niet onze vijanden. Ze maken al sinds het ontstaan van de planeet deel uit van onze leefomgeving. Dit vereist wel een omschakeling in onze lanier van denken.
We moeten daarentegen oppassen met de luchtvervuiling en de angst.

Nederlands ondertiteld op de website van Henk Fransen, dé arts van referentie voor kanker patiënten die een andere weg willen bewandelen. Video kijken > > >

***


Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 Opruimen
Allergieën
NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T. Tot rust komen
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Inzicht Goddelijke
Voeten Massage Nieuwe Germaanse Geneeskunde Heling Relaties Verleden
Reconnective
Healing
Heling op
Celniveau
Oplossen
Blokkerende Herinneringen
Je ziekte begrijpen
Allergieën
Quantum Allergie Sessie op Afstand Inzicht in je situatie Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T.
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Je ziekte begrijpen Tot rusReconnective
Healing
Heling op
Celniveau
Oplossen
Blokkerende Herinneringen
Je ziekte begrijpen
Allergieën
Quantum Allergie Sessie op Afstand Inzicht in je situatie Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T.
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Je ziekte begrijpen Tot rust

Reconnective
Healing
Heling op
Celniveau
Oplossen
Blokkerende Herinneringen
Je ziekte begrijpen
Allergieën
Quantum Allergie Sessie op Afstand Inzicht in je situatie Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T.
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Je ziekte begrijpenQuantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 Opruimen
Allergieën
NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T. Tot rust komen
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Inzicht Goddelijke
Voeten Massage Nieuwe Germaanse Geneeskunde Heling Relaties Verleden
Reconnective
Healing
Heling op
Celniveau
Oplossen
Blokkerende Herinneringen
Je ziekte begrijpen
Allergieën
Quantum Allergie Sessie op Afstand Inzicht in je situatie Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 Opruimen
Allergieën
NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T. Tot rust komen
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,
Reconnectie,
Acces Bars
Inzicht Goddelijke
Voeten Massage Nieuwe Germaanse Geneeskunde Heling Relaties Verleden
Reconnective
Healing
Heling op
Celniveau
Oplossen
Blokkerende Herinneringen
Je ziekte begrijpen
Allergieën
Quantum Allergie Sessie op Afstand Inzicht in je situatie Quantum Touch
Reiki workshops
Quantum Touch niveau 1
en niveau 2 Opruimen
Allergieën
NEI Neuro
Emotionele Integratie,
NAET N.A.E.T. Tot rust komen
Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek,

© 2020 Myriam Burg