B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand| ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt zijn slechts kleine aangelegenheden vergeleken met wat in ons ligt,
RALPH WALDO EMERSON

 

 

 

 

 

BOL KANSU

De indiase voetmassage 'Bol Kansu' is een traditionele Ayurvedische massage.

Het is een eeuwenoude Indiase traditie waarvan de basis meer dan 5000 jaar geleden gelegd werd. Ayurveda betekent ’de kennis van het leven’ en streeft naar gezondheid door evenwicht.  De massage 'Bol Kansu' brengt een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning dankzij de druk die uitgeoefend wordt met de "kansu bol" op speciale reflexpunten op de voeten en de klank van deze koperen kom. Deze kom werd vroeger gebruikt bij een huwelijks-ceremonie en is handmatig gemaakt uit 3 verschillende metalen, koper, zink en brons. Door de speciale combinatie van metalen brengt hij de temperatuur van het lichaam in evenwicht.

Deze weldadige, subtiele massage brengt balans in het lichaam, helpt toxines af te voeren en regulariseert de slaap. Aanbevolen bij rusteloosheid, depressiviteit, angst, woede en nervositeit. Het brengt positieve gedachten en geeft een opkikker aan je algemene vitaliteit doordat de reflexpunten van de voeten in verbinding staan met onze organen en verschillende lichaamsdelen.

Bij Vitalité58 kan de Bol Kansu een onderdeel vormen van een integraal plan om je weer in balans te krijgen zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam de kans krijgt om zijn werk te doen.

Duur : ongeveer 30 minuten en kost 35 euro

Hieronder een video die een indruk geeft van een Bol Kansu,
uitgevoerd door leerlingen tijdens hun opleiding.

> > > terug naar de pagina gebruikte technieken 

DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited! stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen

© Myriam Burg