B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand| ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt zijn slechts kleine aangelegenheden vergeleken met wat in ons ligt,
RALPH WALDO EMERSON

 

 

 

 

 

QUANTUM ALLERGIE

dit is nu zo'n techniek waarvan het moeilijk is te begrijpen hoe zo iets simpels
zo'n effect kan hebben op alle facetten van je leven...

Allergieën.... je moet er maar mee leren leven. Hoevaak is dit al niet gezegd. Maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Gelukkig maar, want allergieën en overgevoeligheden vormen veel vaker des basis van een ziekte of een probleem dan de meeste mensen denken.
Dit uit zich in zeer diverse vormen. De bekende loopneus, niezen, benauwdheid, vlekken... het zijn maar enkele uitingen van een allergie.

In werkelijkheid kan bijna ieder ziektepatroon het gevolg zijn van een allergische reactie of een overgevoeligheid voor zaken waar we vaak dagelijks mee in contact zijn. Ziekteverschijnselen die meestal een allergische oorzaak hebben zijn, astma, eczeem, migraine, hartritmestoornissen, gewrichtspijnen en arthritis, hormoonstoornissen, buikpijn en buikkrampen, stoornissen in de bloedsomloop, bepaalde vormen van verslaafdheid en allerlei pijnen waarvan op traditionele wijze de diagnose moeilijk is te stellen. Maar ook autisme, woede-aanvallen, ADHD en depressies kunnen het gevolg zijn van allergieën of intoleranties.

Quantum Allergie is een simpele techniek waarmee deze allergieën en intoleranties kunnen worden opgespoord en "geëlimineerd" door een ademhalingstechniek in combinatie met een handmatige stimulatie van bepaalde meridianen op de rug, waardoor je er geen last meer van hebt, en je meer ruimte krijgt om te genezen, beter te slapen, je emoties beter aan te kunnen etc.

Het werkt over het algemeen snel. Bij een simpel probleem kun je al binnen 24 uur het effect van de behandeling bemerken.

ERVARING:
Toen ik me inschreef voor de allergie cursus zei ik lachend: ik ben allergisch voor mijn baas, helpt de resetbehandeling daar ook voor? Ik ben gereset en mijn baas - die mij al een half jaar negeert en alleen groet als hij daar echt niet onderuit kan - vroeg mij na zijn vakantie of ik een presentatie wilde houden... en vanmorgen was hij -lollig- tegen mij bezig in het Nijmeegs dialect...... én, ik heb mijzelf gereset op twee collega's en voila, de wereld ziet er anders uit! Dank jullie wel daarvoor!

Wat is een allergie?

Een allergie is een abnormale gevoeligheid van iemand voor een of meerdere substanties, die voor anderen onschadelijk of zelfs nuttig zijn. Deze substantie heeft voor zo iemand een energie die botst met zijn of haar eigen energie. Het zijn sporen, gelinkt aan de (vaak onbewuste) herinnering van een onprettige ervaring of gevaar, die in je systeem zijn vastgelegd als een dreiging. Zo kunnen deze, op zich meestal onschuldige stoffen, onplezierige fysiologische, fysieke, emtionele en zelfs psychologische reacties veroorzaken in je lichaam, zonder dat je daar meteen erg in hoeft te hebben. Maar of je het meteen merkt of niet, ze eisen wel een tol van je immuunsysteem. Als een reactie mild is spreken we van intolerantie of sensitiviteit. Voor het gemak noemen we al deze reacties allergieën.

Wat is een allergeen?

Een substantie die een reactie oproept noemen we een allergeen. Er zijn vele soorten allergenen. Niet alleen voedsel, maar ook stoffen waarmee je op een andere manier in contact komt: voedingsstoffen, milieustoffen, dierlijke stoffen, vaccins of medicijnen, textiel, chemische bestanddelen en andere stoffen. Zelfs kou, of juist warmte, verandering van weer, schimmels, en ook bepaalde personen kunnen als een allergeen werken.... je kunt het zo gek niet bedenken of je systeem kan er op reageren.

Waarom komen niet alle allergieën naar voren in een laboratorium test?

Echte allergieën kunnen immunoglobuline productie veroorzaken, zoals de IgE, dat in het bloed wordt vrijgegeven. Bij personen die last hebben van sensitiviteit of intolerantie is dit niet het geval. Daarom zijn deze laatste niet middels een laboratoriumtest op te sporen, terwijl ze wel degelijk een rol spelen in je gezondheid.

***

NAET® Nambudridripads Allergie Eliminatie Techniek

De NAET is een andere techniek waarmee allergieën kunnen worden aangepakt. Bij de NAET, wordt gebruik gemaakt van een spiertest uit de kinesiologie. De stoffen waar je op reageert worden genoteerd en één voor één 'geïntegreerd'. Dit geschiedt door een korte masssage van cruciale acupunctuur punten die zich op je rug bevinden. Het systeem wordt op die manier als het ware ge'reset'.

Voor wie is de NAET® geschikt ?

NAET kan toegepast worden op iedereen, jong, oud, ziek, minder ziek, in goede conditie. Waarover u wel moet beschikken is een dosis doorzettingsvermogen... een NAET therapie kan snel resultaat opleveren, maar kan in gevallen ook één of twee jaar in beslag nemen, afhankelijk van uw beginsituatie.

Voor de wetenschappers onder jullie: hier een wetenschappelijk onderzoek over de succesvolle behandeling van een zeer allergische 3-jarige, gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (in het Engels) :
Rapport over de drie-jarige

***

Een duidelijk en simpel uitgelegd voorbeeld van hoe de NAET behandeling werkt, in dit geval in een wetenschappelijk, dubelblind onderzoek bij autistische kinderen. De controlegroep toonde geen verbetering. Van de groep die met NAET behandeld werd konden na een jaar behandeling 23 van de 30 kinderen weer naar een normale school. Zie het filmpje op FoxNews > > >.

Artikel in maandblad ZIN over NAET (oktober 2011) > > >

NAET en autisme : hieronder twee videos waarin moeders (en een vader) vertellen hoe NAET hun kind heeft geholpen. Ach een beeld zegt meer dan woorden. Kijk zelf maar :

 

 ***

NAET en autisme : een wetenschappelijke studie in Amerika toont aan hoe, en dàt NAET werkt.

Het vervolg op de vorige video, met aan het eind een uitleg van dr. Nambudripad,
de grondlegster van deze methode 

 

DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited! stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen

© Myriam Burg