B. UNLIMITED !

Een Andere Kijk op Gezondheid

Home | een sessie| gebruikte technieken | sessies op afstand | ervaringen | tarieven & contact | Workshops | inspiratiebronnen

"Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth."
Rumi Quotes On Life

 

 

 

 

 

 

ERVARINGEN MET RECONNECTIVE HEALING

Meer lezen over een sessie Reconnective Healingen >>>

Meer lezen over de Reonnectie >>>


Reconnective Healing® trekt zich niets aan van
....

..... afstand. Zelfs niet heel grote afstand. Niet gematerialiseerde energie volgt niet de wetten van de materie. Het volgt zijn eigen weg en is daar waar het bedoeld is te zijn.

Hieronder een kleine bloemlezing van reacties op afstandshealingen. Typerend voor de Reconnective Healing, maar toch ook weer zeer verschillend

"Tijdens de sessie oogbewegingen, licht brandend gevoel, daarna slaap, 20 min. Ik heb onlangs een operatie ondergaan, en de blauwe plekken zijn na de healing bijna verdwenen. Zeer interessant, ik wil het zeker nog eens doen"

**

"Ik dank u van harte voor de sessie van vanochtend, die fantastisch was, nog beter dan de eerste twee (hoewel de eerste ook heel bijzonder was). De zeer krachtige energie die ik overal in mijn lichaam voelde vermengde zich met een gevoel van welbevinden dat ik nog niet eerder in mijn leven heb meegemaakt. De derde sessie is heel speciaal en ik beveel hem iedereen aan."

**

"Ik ben heel tevreden met het resultaat. Mijn moeder heeft gisteren eindelijk de energie gevoeld (het gaat hier om de derde sessie, de eerste sessies had deze vrouw niet gevoeld, MB). Dit begon bij haar voeten, haar vingers en haar hoofd. Daarna bij haar borstbeen, de regio waar ze veel pijn had (ze lijdde aan gordelroos, MB). Na de sessie kreeg ze hoge koorts. Ik heb haar een aspirine gegeven, en haar aangeraden te rusten. Vanochtend was haar pijn enorm verminderd, en ze is naar de mis, waar ze lang niet naar toe gekund heeft. We danken je voor alles.”

**

"In het begin (de eerste 10 minuten) voelde ik een koele bries rond mijn voorhoofd, om en onder mijn oog, dit alles rechets. Daarna hartkloppingen aan de uiteinden van mijn vingers. Ik had het gevoel te zweven, ik zag mijn ex-schoonvader en ben in zijn streek geweest, waar ik erg van hield. Daarna stevig kloppen in mijn handpalmen."

**

"Ik was lekker languit gaan liggen op de bank, en de sessie was heel rustig, ik had met name een weldadig gevoel van ontspanning. Ik weet dat het niet nodig is om spectaculaire dingen te voelen om effect te hebben, dus ik maak me totaal geen zorgen en zal de komende tijd goed letten op veranderingen."

**

"Gevoel van warmte vanaf mijn middel tot mijn nek. Een geur van amber, stralen wit licht op de linkerkant van mijn hoofd, daarna ‘gouden’ licht , geel aan de rechterkant, koude wind onder mijn voeten, gewicht op mijn buik, pijn in mijn rug. Om 11 uur precies (het einde van de sessie, MB) voelde ik de behoefte om mijn armen naar de hemel op te heffen, als om een ‘grote bal’ te onvangen, en een behoefte om het universum te bedanken. Ik probeer het maar niet te verklaren. Hartelijk dank."

**

"Wat ik gevoeld heb is een warmte in mijn benen, alsof ik onder een warme deken lag. Ook voelde ik golven van energie bij mijn maag en de linkerkant van mijn darmen. U moet weten dat ik de laatste maanden daar pijn had, en verschillende medische en radiologische onderzoeken heb ondergaan, die niets konden vinden. Ik ging er van uit dat de pijn veroorzaakt werd door stress en vermoeidheid.
Overigens kon u dit niet weten. Dus, toen voelde ik alsof iets me ‘kneedde’ op die plek. Toen, plotseling voelde ik een intense pijn, en even plotseling niets meer. Sinds die tijd heb ik geen pijn meer gehad en voel ik een grote bevrijding in  mijn bovenlichaam, en een grote ontspanning, alsof ik bevrijd ben van opgehoopte stress. Ik voelde me volkomen ontspannen en mijn armen, die in het begin koud aanvoelden, werden warm.
Aan het eind van de sessie ben ik rustigaan opgestaan, had het gevoel van een intens ‘bien-être’, een welzijn, alsof ik uren geslapen had.
En vannacht, ik die moeite heeft met slapen, heb ik de hele nacht doorgeslapen, zonder een enkel probleem.”

**

"In het begin had ik het gevoel dat het me duizelde, het draaide enorm!! Daarna werd het rustig, vredig, in harmonie. Daarna veel energie in mijn voeten aan het eind van de sessie. Hartelijk dank voor deze sessie!"

**

"Ik ben na een tijdje opgestaan, ik had het gevoel te zweven. En tegelijkertijd voelde ik mij zeer sterk op de aarde staan. Het gevoel te zweven begint nu weg tet trekken, maar ik voel nog steeds tintelingen in mijn handen, mijn voeten, mijn hoofd. Heel hartelijk dank voor deze sessie."

**

"Ik had een vreemde gewaarwording, alsof iemand me ‘recht’ probeerde te zetten. Alsof men me bewoog, eerste de voeten, daarna mijn handen en armen. Dat gaf me een tintelend en vibrerend gevoel. Tot twee maal toe begonnen mijn ogen achter mijn oogleden te bewegen, alsof ze ergens naar op zoek waren. Ik heb aardig wat dingen gevoeld in mijn hoofd en mijn vijfde chakra. Af en toe had ik het gevoel weg te zinken in mijn matras, dan weer naar het plafond te worden getrokken, alsof ik ging opstijgen. Weer een ander moment had ik het gevoel dat er een groot ‘deeg’ boven mijn lichaam werd gekneed.”

**

"Ik heb tijdens de sessie niet zo veel gevoeld. Ik dacht dat de energie niet voor mij werkte. Maar nu, drie weken later, voe ik me beter, rustiger, ik slaap beter. Ik denk dat het door de sessies komt."

**

"Vanaf het begin, nadat ik was gaan liggen, heb ik mijn ogen dichtgedaan en de energie van de Reconnectie uitgenodigd, en ik voelde meteen zachte tintelingen in mijn armen, handen, benen en voeten. Het gevoel is veel sterker in de palm van mijn rechterhand en de onderkant van mijn rechtervoet. Mijn lippen zijn ongevoelig geworden.
Ik voelde ook een pijn aan de binnenkant van mijn rechterhand, als een pijn van een harde druk of zelfs een prik, een steek. Dat duurde ongeveer 5 min. Mijn ingewanden ‘werken’ voortdurend. Een paar keer, zelfs met gesloten ogen, voel ik veel licht voor mijn ogen, op het gezicht, maar niet op de rest van mijn lichaam. Het licht komt langs, verdwijnt en komt weer terug. Ik bemerkte kleine schokjes die me wekten.

**

Ook hoorde ik af en toe ‘droge’ geluiden, alsof iemand op de muur of de vloer sloeg met een stok, en kleine geluiden in de kast naast me.
Na afloop is mijn lichaam ontspannen, ik voel me heerlijk. Ik zag ook nog kleine heldere stralen blauw licht. Het was een aangenaam moment deze sessie. Ik heb de energie in mij voelen rondgaan, De tijd is snel voorbij gegaan.
Erna voelde ik me licht en energiek. Ik kijk uit naar de volgende sessie."

 

DISCLAIMER : raadpleeg in geval van een klacht altijd eerst uw arts. B. Unlimited !
stelt geen diagnose en verricht geen medische handelingen


© Myriam Burg